2011. máj. 25.

Királykék filigrán drótékszer szett

Ezt a drótékszer szettet még a nemrégi gép- és így nettelen egy-két napban készítettem. A gyönyörű királykék csepp alakú gyöngyök végre ékszerkészítésre hívtak. Alapom most a Tenger könnye kollekcióm motívuma volt, mert eredetileg így rajzoltam meg azt!


5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szép lett! Nagyon tetszik a belső motívum!!!

    VálaszTörlés
  2. Azt írod, ha valaki átdolgozná azt amit készíted jelezze,mert a te ötleted. Bocsi,de ezt a fülbevalót (hosszúkás csepp nélkül)is és egy másikat ismerem.Több,mint 20 éve vettem rézből egy erdélyi búcsúban. Igaz az akkor nem került a netre. Van másik régi fülbevalóm is,akkor most "nyúljam le" az ötletet én és "fenyegessek meg mindenkit" ,ha hasonlót hoz létre az az enyém? Nem bántani akarlak, vagy hasonló,de idetévedtem az oldaladra, és eléggé meglepődtem.Nem vagyok a szavak embere.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Az előzőben volt egy-két betűelütés:

    Kedves Manócska, én azt írtam, hogy döntő többsége az enyém. S nem fenyegetek, hanem kérek, ahogy azt is kérem tőled, hogy írd be a bal felső sarokban a keresőbe a "másolás" szót. Két beírásomat fogod megtalálni, amiben részletesen elmagyarázom, mit miért gondolok, nem szeretném ismételni magamat. :-)

    VálaszTörlés
  5. Elolvastam.Köszi.
    A fenyegetés szót idézőjelbe írtam.
    Nos, ha én ezt a vásári fülbevalót tovább gondolom, és egyszer lehet létrehozok 1 weblapocskát ( a tied nagyon profi,nagyon szép)-Kit írjak be ötletgazdának? Téged?Hiszen ez az alapmotívum már létezett.Az eredeti megcsinálója azt sem tudom ki.Tiniként nem érdekelt kié csak nekem álljon jól. :)) Van egy minta azt hittem én találtam ki, megcsináltam "garitúraként" Tavaly esküvői szettnek egy kedves kolléganőmnek,most meg láttam az indexen,csak a fülbevalót(onnan tévedtem ide).Néhány hónapja én is feltettem 1 weblapra.Akkor kié az ötlet? Az enyém,azé aki felrakta,az indexre? Lehet már mások is megcsinálták valahol a világon.Ezért vannak disszonáns érzéseim.
    Üdv.

    VálaszTörlés