2011. jan. 6.

Tündér könnye kollekció - Fairy's tears collection

Már rég papírra vetettem.
Már rég ki szerettem volna próbálni.


Aztán egész más lett a drótékszer kollekció, mint ami a füzetemben volt. :-)
A kénmájjal meg ezerszer jobb antikolni, mint a tojásos verzióval. Most legszívesebben az összes ezüstözött ékszeremet megfürdőztetném benne! :-)

6 megjegyzés:

  1. Hű, hát ez nagyon gyönyörűséges!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szép! Olyan egyszerű és nagyszerű :)

    VálaszTörlés
  3. Először is BUÉK!!!Nagyon légies, könnyed szettet készítettél ebből a rideg anyagból:-))) És egyetértek, amióta kénmájjal dolgozom, szinte nehezemre esik vmit nem antikolni. Nagyon tetszik a név is, tökéletes harmóniában van az ékszerrel!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek. :) Mostanában gyakran felnéztem a blogra, mikor éri el a követők száma a 99-et, hadd legyek 100. Hát nem lekéstem? :D 102.-nek sikerült feliratkoznom. Gratulálok, átlépted a bűvös határt! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm nektek!
    Eszter: igen, nehéz megállni, hogy ne antikoljak be mindent! :-)
    Lidércke: sajnálom, hogy lecsúsztál róla, de örülök, hogy regisztráltál ide! Nekem is fura, hogy nem egész 1 év alatt ennyien lettetek, köszönöm nektek!

    VálaszTörlés
  6. ... ja és csak kinézetre egyszerű! Azért megüzdöttem azzal, mit, hogyan, hova, és melyik irányba tekerjem a vékonyat, hogy jól jöjjön ki, visszabontás, és hasonlók...

    Gondoltam arra is, hogy a medálokon az összes vastagabbat végigtekerem a vékonnyal, de az nekem túl sok lett volna. Más meg pont azt szereti. :-)

    VálaszTörlés