2010. jún. 22.

Kékben


A lámpagyöngyös lánc egy korábbi piros alapján készült, de persze tovább fejlesztettem azt. Illetve csatlakozott hozzá egy fülbevaló és karkötő is. Gyűrű is volt, de elvitték...

... és a hastáncos gálán egy táncos lány hozzá rendelte ezt a vízesés szerű láncot és fülit.
Remélem, tetszik majd annak, aki kérte!

6 megjegyzés:

  1. Az első szett fülbevalója nagyon tetszik! Ha lesz egy kis időm, és persze ha megengeded, én is elkészítem :) Valószínűleg magamnak, feketében, mert annak ellenére, hogy a ruhatáram 3/4-e fekete ruhákból áll,eddig csak egy fekete ékszert készítettem.. És bár a gyöngyfűzött nyakláncok,amiket a párom (!) készített nekem gyönyörűek, sok ruhámhoz túl elegánsak. Egyszer szerintem (a tudtán kívül :D ) bemutatom a blogomon az ő munkásságát is :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszenek, mindkettő.:-D

    Sesame, ezzel én is pont ugyan így vagyok, talán 1 gyűrűm van amit én csináltam magamnak.:-))

    VálaszTörlés
  3. Köszi,lányok!

    Sesame: Persze, próbáld ki! Max, úgy szokott működni, hogy ha kiteszed valahova, akkor jelzed, kinél láttad. Az alap motívumot már sokan elkészítették, de ezt csak később fedeztem fel. A gyöngyös közepű változattal még nem találkoztam. 6-os csiszolt gyöngyöt használtam és 1-es drótot. Levágsz egy darab drótot, na azt elfelejtettem, mekkorát (talán 12 cm körül), pedig írni szoktam már mindent. :-( Középre teszed a gyöngyöt és kezd el ellentétes irányba tekerni körülötte a drótot. Ha eljutott a 2 vég a szemközti oldalra, akkor fogóval segíts rá, hogy szorosabb legyen, mert így alakul később szépen a többi ív is. Végül meg odakanyarintod a két hurkot.
    Párod is fűz? Ez jó! :-) Az enyém régebben a drótokat vágta egy méretre,hogy azzal ne vacakoljak. :-D

    Nekem is 1 nyakláncom van, amitől nem vagyok hajlandó megválni! Pedig nagyon egyszerű, sok-sok évvel ezelőtti darab, de nagyon hozzám nőtt.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Köszi a segítséget! Csak magamnak készítem el a fülit, mert ez a te egyedi ötleted, másnál nem láttam, és szerintem nem lenne szép,ha ezek után árulnám.
    A párom ritkán fűz,de akkor olyat,hogy elájulok. Nem tudom honnan, vagy hogy, de mutatok neki egy képet, és kitalálja , hogy kell megfűzni..Persze vannak saját ötletei is :)De ő tényleg olyan, hogy megcsinálja két nap alatt,ha olyanja van, de néhány darab már elég régóta áll félbe hagyva.. Van egy legalább 5 éves félkész csomózott karkötője :)

    VálaszTörlés
  5. Isteni képek,gratulálok,egyre jobban megy a fotózás!:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, Évi! Pláne az ötletet hozzá!

    VálaszTörlés